Şehit Yüzbaşı Ali Rıza Sadak Ortaokulu

Vizyon: Yaşamayı, hayatı, insanları, doğayı seven ve koruyan, dünyayı izleyen ve dünyaya açılmayı hedefleyen, bilime ve bilimsel çalışmalara açık, ezbere dayanmayan, öğrenme isteği kazanmış, düşünen, kendine güvenen, sorunlarını çözebilen, başkalarının haklarına saygılı, takım çalışmasını benimsemiş, ülkesine ve çağına sorumlu, sağlıklı yaşamayı ve sporu önemseyen ve bunu yaşam biçimi haline getiren öğrenciler yetiştirmektir.

Misyon: Eğitim öğretim faaliyetini sürdüren bir ortaokulu olarak; • Eğitim öğretim hizmetinden yararlananlara nitelikli, kaliteli eğitim hizmeti sunmak, • Okulu çevrenin kültür merkezi haline getirmek, • Üst öğrenim kurumuna nitelikli ve daha fazla öğrenci göndermek, • Birbirlerine karşı saygılı, çalışkan, ahlaki değerleri yüksek, çağdaş ve demokratik öğrenciler yetiştirerek; çevreyi etkileyerek, topyekûn değişim ve kalkınma sağlamak.

Başarılar: • Spor alanındaki başarılar Basketbol Yıldız Kızlar İlçe Birinciliği (2012/2013 Eğitim Öğretim Yılı) • Sanat alanındaki başarılar 0 • İl-ilçe yarışmalarında alınan sonuçlar 0 • Fen-Anadolu lisesi başarısı 0-7 • Ödüller, teşekkür ve takdir belgeleri • OGYE ya da TKY ile ilgili başarılar

Saatler: BAŞLAMA SAATİ:07.30 BİTİŞ SAATİ:19.00
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://shtyzbalirizasadakoo.meb.k12.tr

Adres - YAMANLAR MAH. 7355 SK. ŞEHIT YÜZBAŞI ALI RIZA SADAK ORTAOKULU BLOK NO: 214 BAYRAKLI / İZMİR

Öğretim Şekli :İKİLİ

Yerleşim Yeri - OKULUMUZUN BAYRAKLI YAMANLAR BARIŞ ANITININ HEMEN ALTINDA YER ALMAKTADIR. AYRICA DOĞANÇAY MEZARLIĞINA 1 KM UZAKLIKTADIR

Ulaşım GÜMRÜKTEN 78 NUMARALI OTOBÜS VE KARŞIYAKADAN 137 NOLU OTOBÜS AYRICA KARŞIYAKA-YAMANLAR DOLMUŞU OKULUMUZUN ÖNÜNDEN GEÇMEKTEDİR

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İL MERKEZİNE: 10 KM İLÇE MERKEZİNE:4 KM